1234

 

 

У лабораторії селекції ячменю під урожай 2021 року проведено сівбу селекційних  та насінницьких посівів ярого ячменю на площі 14 га.

 

2

 

 

Підготовка до весняно-польових робіт є однією з основних складових процесу вирощування зерна, тому у інституті вона розпочалась завчасно.

 

 

1

 

Метою заходу було проінформувати аспірантів денної форми навчання про сучасні способи ведення селекційного процесу пшениці озимої та ярої за умов зміни клімату та ознайомити з методичними аспектами оцінки вихідного матеріалу пшениці. 

7

 

Перезимівля озимих зернових  культур є однією з найважливіших  агрономічних проблем у виробництві зерна, яку потрібно завжди враховувати і знаходити засоби  максимального зменшення її шкідливих наслідків.

 

2

 

В Миронівському інституті пшениці імені В. М. Ремесла проводиться вивчення селекційного матеріалу пшениці озимої м’якої та твердої за показниками якості зерна та хлібопекарськими властивостями борошна.

 

 

12345

 

 

Погодні умови за останній час характеризувалися незначним потеплінням.

 

 

321

 

 

Бажаємо вам тепла і любові в серцях, чудового настрою і прекрасного самопочуття.

 

11

 

 

Під час турніру панував передсвятковий та спокійний настрій.

 

12345

 

Про нові варіації бренду Миронівська пшениця, та про те, над чим сьогодні працює Миронівський інститут пшениці імені В. М. Ремесла НААН (МІП), розповів директор установи Олександр Анатолійович Демидов.
Джерело: Agravery.com

 

12345

 

В Миронівському інституті пшениці імені В.М. Ремесла відбулося заслуховування аспірнтів.

 

 

2

 

Провідні науковці Віра Кириленко, Галина Вологдіна, Олександр Гуменюк, на чолі з директором Олександром Демидовим та заступником директора з наукової роботи Володимиром Гудзенком ознайомилися з результатами оцінки морозостійкості ліній та сортів пшениці озимої.

  

Дочірні категорії