1

 

Шановні науковці і ветерани праці Миронівського інституту пшениці та Носівської селекційно-дослідної станції,

хлібороби, механізатори, тваринники, спеціалісти і ветерани праці дослідних господарств «Еліта» і «Правдинське» та наші агропартнери!

Від усього серця вітаю вас з професійним святом!

 

Продовольчу безпеку України гарантує невтомна, наполеглива сумлінна праця сільських трударів та вчених-аграрників.

 Свого часу академік Василь Миколайович Ремесло сказав, що селекція – це вміння відшукати у пригорщі піску малесеньку золоту зернину… Я впевнений, що таких плідних зернин ще багато буде у досвідчених руках наших селекціонерів. Вони дадуть початок новим високоврожайним пшеницям, ячменям, тритикале, які стануть достойним внеском у розвиток вітчизняного зерновиробництва, адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої країни.

Високі показники, з якими ми зустрічаємо професійне свято, досягнуті завдяки високому професіоналізму і кваліфікації працівників нашого колективу. А ще – це результат запровадження у агровиробництво новітніх наукових розробок. У перспективі зв’язок науки і виробництва буде ще міцнішим, бо напружена хліборобська праця на науковому підгрунті була і залишається визначальною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання!

Зичу всім завжди досягати бажаної мети, професійно зростати, отримуючи справжнє задоволення від своєї справи! Міцного здоров’я, щастя, добра і миру вам та вашим родинам! Хай ваша праця заколоситься щедрою нивою успіху!

 

Олександр Демидов,

директор Миронівського інституту пшениці імені В.М. Ремесла,

доктор сільськогосподарських наук,

Заслужений працівник сільського господарства України