Уже втретє пройшло виїзне розширене засідання вченої ради Миронівського інституту пшениці під головуванням директора інституту Олександра Демидова. 1 грудня в державному підприємстві інституту Дослідному господарстві «Івківці» на Чернігівщині зібрались керівники, агрономи і економісти інституту, Носівської селекційно-дослідної станції та дослідних господарств мережі інституту.

1

2

А напередодні, 30 листопада, учасники відвідали Густинський Свято-Троїцькийжіночий монастир Української православної церкви. Унікальний архітектурний комплекс епохи бароко XVII століття розташований неподалік містаПрилуки в селіГустиня, що на правому березі річкиУдай. Перша церква була заснована близько 1600 року на острові з густими лісами, звідки й пішла назва монастиря – Густиня. Красота і велич монастирських храмів залишили незабутнє враження.

3

4

Розширене засідання вченої ради було присвячене обговоренню результатів збирання та реалізації насіння врожаю 2017 року та структурі посівів озимих культур під урожай 2018 рокув інституті та господарствах його мережі. У ході обговорення було надано ряд пропозицій, що сприятимуть успішній діяльності установи на перспективу.

Члени вченої ради і запрошені висловили подяку директору дослідного господарства «Івківці»Віктору Заболотному і довіреному йому колективу за організовану на високому рівні зустріч і теплий прийом.

5