Сердечно вітаю  наукову спільноту України

з професійним святом – Днем науки!

 

Це свято об’єднує всіх науковців – від іменитих учених, професорів, кандидатів наук, докторантів, аспірантів, які вносять свій вклад у розвиток вітчизняної та світової науки, до викладачів та студентів і навіть учнів, які тільки починають свої перші кроки назустріч науковим відкриттям.Тільки спираючись на розвинену науку, можна побудувати міцну економіку, здатну забезпечувати стабільність життя і добробут українського суспільства, і тим самим визначити місце Україні у світовій спільноті.

Високий професіоналізм українських вчених високо цінується в усьому світі, і велика заслуга в цьому вчених-аграрників. Переконаний, що і науковці-корифеї, і їх молоді талановиті послідовники й надалі розвиватимуть аграрний потенціал держави, поповнюючи своїми досягненнями вітчизняну і світову науку.

Бажаю вам, шановні колеги, наукової інтуїції і професійного зростання, нових відкриттів і практичних досягнень в ім’я процвітання нашої Держави! Нехай удача ніколи вас не оминає і завжди підкоряються найвищі вершини Науки! Щастя, здоров’я, миру і злагоди вам та вашим сім’ям!

 

З повагою, Олександр Демидов

директор Миронівського інституту пшениціімені В.М. Ремесла НААН

доктор сільськогосподарських наук, член-кореспондент НААН,  

Заслужений працівник сільського господарства України

3

1

2

4

6

7

10