2

 

В Миронівському інституті пшениці імені В. М. Ремесла проводиться вивчення селекційного матеріалу пшениці озимої м’якої та твердої за показниками якості зерна та хлібопекарськими властивостями борошна.

 

 

12345

 

 

Погодні умови за останній час характеризувалися незначним потеплінням.

 

 

321

 

 

Бажаємо вам тепла і любові в серцях, чудового настрою і прекрасного самопочуття.

 

11

 

 

Під час турніру панував передсвятковий та спокійний настрій.

 

12345

 

Про нові варіації бренду Миронівська пшениця, та про те, над чим сьогодні працює Миронівський інститут пшениці імені В. М. Ремесла НААН (МІП), розповів директор установи Олександр Анатолійович Демидов.
Джерело: Agravery.com

 

12345

 

В Миронівському інституті пшениці імені В.М. Ремесла відбулося заслуховування аспірнтів.

 

 

2

 

Провідні науковці Віра Кириленко, Галина Вологдіна, Олександр Гуменюк, на чолі з директором Олександром Демидовим та заступником директора з наукової роботи Володимиром Гудзенком ознайомилися з результатами оцінки морозостійкості ліній та сортів пшениці озимої.

  

12345

 

24  лютого на полях  Миронівського інституту пшениці відібрано зразки рослин для оцінки проходження перезимівлі висіяних сортів озимих зернових на монолітний та водний методи відрощування. 

 

 

54321

 

На розширеному засіданні спеціалізованої вченої ради інституту  відбулося попереднє заслуховування дисертаційних робіт.

 

12345

 

     На розширеному засідання вченої ради МІП імені В.М. Ремесла відбулося попереднє заслуховування дисертаційних  робіт.

1

 

Проводиться повний технологічний аналіз сортів миронівської селекції та інших вітчизняних і іноземних сортів ярої пшениці, для диференціації як за врожайністю, стійкістю до вилягання та хвороб так і за ознаками якості.

Дочірні категорії